Een andere tip zou zijn als je Louboutin Flats lang zijn (zoals mijn eigen) dan kunnen ze een beetje ongemakkelijk in zijn louboutin schoenen kijken. De flat is over het algemeen alleen groot genoeg om 2 tenen aan te passen, zodat meer tenen doordringen en er vreemd uitzien. Ik heb dit zelf meegemaakt, en ik vind het niet persoonlijk hoe het eruit ziet, maar dit is niet altijd het geval bij alle flats in zijn collectie. Sommigen lijken veel beter dan anderen, maar als je een gemiddelde lengte van tenen heeft, hoeft niets van dit te zeggen, want ze passen prima!

Een tip voor Christian Louboutin Wedges Schoenen zou misschien een halve maat maken, zodat je voet meer in de schoen kan bewegen en niet helemaal in de schoen zit. Als ze je voeten niet weglaten als je opgroeit, is dat nog beter! Wat de dames die kunnen rondlopen in de beste louboutin flats zoals Kate Moss en anderen, heb ik absoluut geen idee hoe ze dat kunnen doen zonder dat ze zware pijn lijden en willen huilen! Hoeden aan hen zijn wat ik zeg! Maar voor algemene maten tips en uitrekken van je Louboutin Zomerschoenen, zie dit bericht.

Er zijn een aantal van zijn Louboutin Zomerschoenen met dikker hakken zoals de Bibi, die ik comfortabeler vind om in te lopen als je niet op de stiletto hak wobbleert. Deze zijn geweldig als u wat stevigheid nodig hebt in uw louboutin wedges schoenen. Ik vind ook zijn hielen met mary jane riemen zoals de Relika veel beter, omdat ze stoppen met de schoenen ook te veel van je voeten glijden.

Dit is iets dat ik weet oefen! Het beste advies dat iemand kan bieden is de praktijk. Ik heb eeuwenlang rond de eeuwenoude huizen rond de woning gedragen, gewend aan hen gewend en geprobeerd om ze aan mijn voeten te vormen. Het helpt veel en het is veel makkelijker om Christian Louboutin wedges schoenen of flats te dragen als je ze binnen gewend bent geworden. Toegegeven dat ze niet thuisvoelen op tapijt, zoals ze op het beton doen, ze zullen meer pijn doen op de laatste, maar het is erg belangrijk om eraan te wennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>